У Львові повторно виставили на торги об'єкт, за який переможець не заплатив 200 млн грн. Ціну знизили

22:43 24 березня 2024 р.

Фото до новини

Аукціон відбудеться у понеділок, 25 березня.

Про це повідомляють на майданчику Prozzoro, пише DailyLviv.com.

На повторні торги ФДМУ виставив єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств" за адресою: м.Львів, вул Золот, 8. Загальна площа нерухомого майна у центральній частині Львова — 6,1 тис. кв. м. і ділянка - 55 соток.

Перші торги з приватизації державного підприємства “Львівдіпронафтохім” відбулися у січні 2024 року. Вони стартували з ціни 588 тис. грн. В аукціоні взяли участь 33 претенденти. Вони змагалися за лот, який продавали по $2 за метр кв з 55-ма сотками землі.

Читайте також: Ціна зросла у 7 разів. Зіновій Козицький купив пам'ятку архітектури у центрі Львова

Переможцем торгів став Богдан Стасів, який запропонував за об'єкт 200 млн грн. Втім він не сплатив цю суму, тому право на купівлю перейшло до учасника, який посів друге місце. Але і другий номер, ТОВ "РОСТМОСТБУД", також не зміг сплатити свою ставку — 195 млн грн.

25 березня єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств" продаватимуть за зменшеною стартовою ціною — 294 260 грн.

Читайте також: У Львові виставлять на продаж 100 земельних ділянок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів