По Львівщині Росія вдарила крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «Кинджал»

09:03 27 квітня 2024 р.

Фото до новини

Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

"Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, наша область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «Кинджал». 

Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили

На жаль, є і влучання. 

Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування.

Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає", - підсумував очільник області.

За словами Козицького, системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні вимкнення електроенергії наразі не йдеться. 

"Але лише цієї ночі окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. Енергосистемі важко втримати баланс виробництва і споживання. Маємо допомогти.

Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергомісткі електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів.

Про які енергомісткі прилади йдеться:

кондиціонер, електрочайник, порохотяг, бойлер, обігрівач, праска, пральна машина, мікрохвильова піч, електропіч.

Також вимкніть з розеток усі прилади, якими не користуєтесь, а для освітлення застосовуйте енергозберігальні лампи",- зауважив Козицький.

Читайте також: Уночі Росія атакувала чотири ТЕС. Є постраждалі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів