20 рятувальників ліквідовували пожежу в Брюховичах

10:45 23 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

23 лютого о 01:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку 38 на вулиці Невелейчука в Брюховичах.

Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також розповіли:

«На місце події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи Львова. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання». «Вогнеборці ліквідовували загорання в апаратах захисту органів дихання через щільне задимлення у будинку. Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців вдалось запобігти подальшому поширенню полум’я та врятувати будівлю від знищення вогнем», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Пожежу локалізовано о 01:49, ліквідовано о 01:55 у складі 3-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 20 квадратних метрів та стелю на площі 40 квадратних метрів.  До ліквідації пожежі залучили 20 рятувальників та чотири одиниці спецтехніки. Обставини та причина виникнення займання встановлюється. Постраждалих та травмованих внаслідок пожежі немає», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів