Міжкімнатні двері-невидимки з прихованими коробками – що це і чому всі про них говорять?

21:00 10 березня 2024 р.

Фото до новини

Приховані двері або двері Invisible давно підкорили світ.

І якщо ви ще не знаєте, що це за конструкція та в чому її перевага, тоді наша стаття просто обов'язкова до прочитання. Попередження – після прочитання ви точно захочете собі такі міжкімнатні двері!

Так що ж таке міжкімнатні двері з прихованими петлями та коробкою? Це інноваційне рішення, при якому двері знаходяться врівень зі стіною та нібито є її продовженням. Рама, що утримує дверне полотно, абсолютно невидима, оскільки вона вбудована у стіну. Така дверна конструкція ідеально підходить для всіх типів стін – бетонних, гіпсокартонних, дерев'яних, цегляних. Також вона чудово поєднується з будь-яким оздобленням стін – фарба, декоративна штукатурка, шпалери, стінові панелі. Двері прихованого монтажу складаються з комплекту алюмінієвих профілів:

•Профіль дверної коробки, що монтується в стіну на етапі чорнових робіт за допомогою монтажних пластин та штукатурної сітки на монтажну піну. Це – основа майбутньої дверної конструкції. Основна перевага – розміри можуть бути абсолютно будь-якими, ширина та висота не обмежені, можна робити двері під саму стелю або з асиметричним верхом.

•Профіль стулки або каркас дверного полотна формується з алюмінієвого профілю, згодом на нього встановлюється необхідний вид покриття. Це може бути ґрунтований МДФ, якщо планується дверне полотно під фарбування разом зі стінами. У разі обклеювання шпалерами, необхідне додаткове покриття зверху на ґрунт. Оздоблення полотна також може бути із дзеркала або спеціального гартованого скла. Якщо планується встановлення стінових панелей, то приховані двері – ідеальне рішення, на дверне полотно з легкістю встановлюються стінові панелі і кімната виглядає як єдине ціле. Відмінна особливість такої конструкції – можливість встановлювати різні матеріали з різних боків дверей, що дозволяє втілювати всі дизайнерські задуми у кожній кімнаті.

•Профіль чверті – невелика, проте дуже важлива деталь. Саме він відповідає за потрібний напрямок відчинення дверей – на себе чи від себе. При відчиненні всередину, на себе достатньо комплекту дверної коробки та каркаса полотна. Якщо ж потрібно, щоб приховані двері відчинялися назовні, тобто від себе – конструкцію потрібно доповнити дверною чвертю.

•Торцевий профіль використовується, якщо дверне полотно на дерев'яному каркасі, без використання алюмінію. Така конструкція більш легка та проста і підходить лише під фарбування. Дерев'яне полотно за потреби оббивається алюмінієвим торцюванням для надання солідності та захисту дерев'яних торців від сколів та пошкоджень. Для внутрішнього відкривання використовується торцевий профіль з чвертю шириною 57 мм, для відчинення назовні – лише торцювання шириною 44 мм.

Тепер зрозуміло, чому міжкімнатні двері з прихованою коробкою на сьогодні є одним із найцікавіших та наймодніших рішень у дизайні інтер'єру. Можливість вибору розмірів, оздоблення та комплектації гарантують, що таке рішення зможе задовольнити очікування навіть найвибагливіших клієнтів. До того ж алюміній стійкий до вологи та механічних пошкоджень, забезпечує міцність та надійність в експлуатації. Також алюмінієві профілі можна фарбувати, що значно розширює їх можливості використання в абсолютно різних стилях.

AluCreator – українська фірма-виробник такого товару як алюмінієвий профіль для прихованих дверей пропонує купити міжкімнатні двері з прихованою коробкою на замовлення з урахуванням усіх побажань клієнта. Наш багаторічний досвід дозволяє реалізувати найнестандартніші рішення, наприклад, двері висотою більше 3-х метрів, шириною більше метра, з асиметричною верхньою планкою тощо.

У нашому інтернет-магазині https://alucreator.com.ua також можна придбати алюмінієві дверні профілі для виготовлення прихованих дверей. Надаємо послугу порізки, фарбування та фрезерування алюмінієвого профілю. Здійснюємо доставку по всій Україні або пропонуємо самовивіз зі складу у місті Бровари.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів