Оновлено сайт ЦНАП міста Львова

20:43 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Він має можливість онлайн-запису та онлайн-консультації фахівця.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. Як інформують в управлінні адміністрування послуг Львівської міської ради, новий сайт має оновлений дизайн та зручний пошук необхідної інформації, є можливість онлайн-запису та онлайн-консультації фахівця, інформація про швидкі послуги та доступність, та загалом тут зібрана і впорядкована за певними рубриками вся найактуальніша інформація про послуги та можливості ЦНАП.

Новий сайт має: 

–  Оновлений дизайн: сучасний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що робить його зручним для користувачів з будь-яким досвідом роботи з комп'ютером. Версія сайту адаптована для незрячих. Також з допомогою онлайн-перекладача жестової мови працюють консультації для нечуючих користувачів. Сайт має мобільну версію та адаптований до мобільних пристроїв.

–  Широкий спектр інформації: тут є вся необхідна інформація про послуги ЦНАП, зокрема, перелік документів для їх отримання, вартість та строки надання послуг, електронні сервіси та графік роботи офісів, маршрут доїзду тощо. Сайт створений для іноземців з урахуванням актуальних для них послуг. Окрема рубрика «У час війни» на сайті є корисною для людей, які постраждали від воєнних дій та шукають допомоги й підтримки.

–  Зручний пошук: з допомогою нового потужного пошуковика, можна легко знайти потрібну послугу чи інформацію за ключовими словами, категорією послуги чи офісом ЦНАП.

–  Запис в електронну чергу: можна записатися онлайн, щоб не витрачати час на очікування в ЦНАП.

– Онлайн-консультації фахівців ЦНАП з будь-якого питання.

Читайте такожУ Львівській МТГ доступна нова адмінпослуга - внесення архівних заповітів

–  Мобільний адміністратор: можна подати запит для виїзду адміністратора безпосередньо до дому чи місця лікування людей з інвалідністю 1-ї групи, військових, а також людей, що перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні для отримання послуг.

– Доставка документів: можна замовити доставку готових результатів адміністративних послуг не лише по Львівській громаді, а й по всій Україні та Європі.

–  Оплата послуг: електронна система оплати послуг ЦНАП працює цілодобово, що дозволяє оплачувати послуги у зручний час.

–  Віртуальний адміністратор для Захисників та Захисниць України: військовослужбовці та їх рідні можуть отримати консультації і допомогу з оформлення документів онлайн без візиту до ЦНАП.

Читайте такожДо кінця року у кожній громаді Львівщини запрацює ЦНАП

Також на сайті є блог з корисною інформацією, відповіді на поширені запитання, форми для онлайн-подання електронного звернення, зокрема і до депутатських комісій, онлайн-запит на отримання публічної інформації, є форма зворотного зв'язку, через яку можна поставити  запитання, залишити відгук чи повідомити про проблему.

Робота над розробкою нового сайту тривала з вересня 2023, у межах програми цифрового перетворення Львівської громади на 2021-2025 роки.  

Новий сайт ЦНАП міста Львова: https://cnap.city-adm.lviv.ua/

Читайте такожУ львівських ЦНАПах з’явились ще дві нові послуги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів