Виконком Львівської міськради розпорядився обстежити «Монумент Слави»

13:40 14 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про виготовлення висновків щодо технічного стану «Монументу Слави» на вулиці Стрийській».

Про це повідомили сьогодні, 14 липня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Замовником висновків проектної організації щодо технічного стану Монументу буде Галицька районна адміністрація».

Натомість виконувач обов’язків голови Галицької районної адміністрації Андрій розповів Зозуля: «Ми провели лише візуальне обстеження «Монументу Слави», склали відповідний акт. У частині елементів спостерігаються прогресуючі процеси руйнування. Можемо констатувати, що ці елементи є аварійними. Однак, щоб фахового про це говорити, треба замовити технічні висновки. Плануємо замовляти їх у фахівців НУ «Львівська політехніка». На сьогодні висока стела «Монументу Слави»  обгороджена, адже є загроза падіння масивних плит».

Про це повідомили сьогодні, 14 липня, в прес-службі Львівської міськради. Як інформував «ЩЛ», головний архітектор Львова Юліан Чаплінський попередив: «Є підозри про те, що з цього пілону чи колони можуть відпасти гранітні плитки, і якщо ці плитки впадуть, то очевидно, можуть нашкодити і мешканцям, і відвідувачам парку. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів