Виконком Львівської міськради затвердив зміни до міського бюджету на 2017 рік

14:10 20 жовтня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР спрямував 338 тисяч гривень для забезпечення відправки поштової кореспонденції й купівлі маркувальної машини для департаменту адміністративних послуг.

У Львівській міськраді повідомили в п’ятницю, 20 жовтня: «Сьогодні на засіданні виконавчого комітету були затверджені зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік. Зокрема, виконавчий комітет, за погодження з бюджетною депутатською комісією ЛМР, затвердив спрямування коштів двом районним адміністраціям».

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів на засіданні виконавчого комітету: «Цим рішенням пропонується спрямувати 400 тисяч гривень Шевченківській районній адміністрації на проведення робіт з благоустрою, за рахунок міжбюджетних трансфертів, схвалити спрмування одного мільйона гривень Галицькій районній адміністрації на ремонт житлового фонду за рахунок економії коштів, передбачених на благоустрій, та зробити перерозподіл видатків департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР».

«Виконавчий комітет погодив також спрямування 338 тисяч гривень для забезпечення відправки поштової кореспонденції та купівлі маркувальної машини для департаменту адміністративних послуг. Це рішення буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів