Виконком Львівської міськради спрямував Червонограду ще 33 тисячі гривень

12:18 25 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На засіданні виконавчого комітету ЛМР прийняли рішення «Про зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова».

Заступник міського голови з фінансово-економічних питань Львівської міськради Геннадій Васьків повідомили сьогодні, 25 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР: «У нас сьогодні одне питання, що стосується твердих побутових відходів. Це частина коштів, які треба дофінансувати Червонограду за червень. Це ще старі розрахунки за червень, які ми закінчуємо і виходимо на нуль. Сприяємо області, як можемо, щоб спільними зусиллями розвантажити місто від сміття. Червоноград приймає не велику частку, але сьогодні важливо якомога більше вивозити з міста. Є велике накопичення сміття на вул. Північній. Це велика проблема. Треба кожну тонну, яку хтось може приймати, вивозити».

Своєю чергою , в.о. начальника відділу аналізу та планування Львівської міськради Тарас Фриз зазначив: «Є пропозиція виділити додатково 33 тисячі гривень для міста Червоноград на виконання меморандуму щодо твердих побутових відходів.. Це кошти, які потрібні для розрахунку за червень цього року».

Про це повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Це рішення передбачає спрямування субвенції міському бюджету Червонограда на розвиток інфраструктури міста у сумі 2053014,43 гривень, що на 33014,43 гривень більше, ніж передбачалось раніше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів