Виконком Львівської міськради прийняв «фіналізуюче рішення» про підземний перехід

14:15 29 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Виконавчий комітет ЛМР визначив балансоутримувача підземного пішохідного переходу на вулицях Стрийській і Володимира Великого.

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 29 травня, що сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про прийняття на баланс Сихівської районної адміністрації підземного пішохідного переходу на вулицях Стрийській і Володимира Великого». Як зауважила під час доповіді на засіданні виконавчого комітету директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, це вже фіналізуюче рішення щодо цього переходу.

Про це поінформували сьогодні, 29 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Як раніше повідомляв заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, загальний бюджет робіт з ремонту та облаштування освітлення у підземному переході на вулицях Стрийській і Володимира Великого становить 450 тисяч гривень. Тож далі на розгляд сесії Львівської міської ради буде винесено проект ухвали про виділення цих коштів для проведення ремонтних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів