Виконком Львівської міськради дозволив нові забудови

16:15 29 травня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР прийняв у понеділок рішення з питань містобудування.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 29 травня, що її виконавчий комітет ЛМР прийняв у понеділок рішення:

1) про внесення змін до наданих управлінням архітектури департаменту містобудування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво приватним підприємством «Сихівське» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Манастирського, 2 (будинок №1 на генплані) №18 від 25 січня 2016 року та багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вулиці Манастирського, 2 зі знесенням існуючої споруди (будинок №2 на генплані) від 25 січня 2016 року.

2) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію ПАТ «Концерн Галнафтогаз» автозаправного комплексу на проспекті Чорновола, 14 під багатопаливну автозаправну станцію з влаштуванням автогазозаправного пункту.

3) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Нова Лагода» нежитлової будівлі під літерою «Ж-2» на вулиці Городницькій, 56а під швейну фабрику за рахунок надбудови.

4) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Фортуна 2017» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Величковського, 16а.

6) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво громадянами (Г. О. Боровець та О. В. Марущак) станції технічного обслуговування автомобілів вулиці Липинського, 50в.

7) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію квартири №1а (Н. О. Гудак та Г. М. Боровець) з розширенням за рахунок надбудови 2-го поверху на вулиці Алмазній, 19а.

8) про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію (І. М. Гунь) приміщень №3 під житлову квартиру з розширенням за рахунок влаштування балкону в житловому будинку №269в на вулиці Зеленій.

9) про розроблення детального плану території у межах вулиць Луганської, Навроцького й Зеленої та проспекту Червоної Калини, 3

10) про розроблення детального плану території із зміною функціонального зонування території у районі вулиць Сулими, Поперечної й Зв’язкової.

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів