Вулицю Личаківську у Львові закриють для чотирьох трамваїв

15:25 21 березня 2017 р.

На час ремонту вулиці Личаківської з 24 березня трамваї курсуватимуть за зміненим маршрутом, повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Капітальний ремонт на вул. Личаківська (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної) планують розпочати цієї п’ятниці, 24 березня.
Вулицею Личаківській курсують три трамвайних маршрути № 2, 7, 10. На час перекриття вул. Личаківської трамвай № 10, не курсуватиме.

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку;

Трамвай № 7 – курсуватиме за маршрутом: від вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – і до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», ця схема тимчасова. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечникова і пустити ввесь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Про це повідомила прес-служба ЛМР. Про схему об'їзду "Щоденний Львів" писав у новині "Схема об'їзду вулиці Личаківської у Львові".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів