«Соціальні» автобуси для львівських студентів повернуться 26 лютого

17:40 23 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «З понеділка, 26 лютого, відновлює роботу соціальний маршрут для студентів Львівського національного університету імені Івана Франка».

Директор «АТП-1» Орест Хамула повідомив у п’ятницю: «На час зимових канікул соціальний маршрут для студентів Львівського національного університету імені Івана Франка призупинив свою роботу. Відповідно з понеділка, 26 лютого, відновлюється навчання в університеті, тому автобуси на соціальному маршруті знову будуть курсувати».

Орест Хамула також запевнив: «На маршруті працюватимуть чотири 4 машини. Автобуси відправлятимуться із двох зупинок – від гуртожитків №2 і №3 на вулиці Медової Печери та від будинку №59 (біля відділення Ощадбанку) на вулиці Пасічній.

Директор «АТП-1» також зазначив: «Автобуси курсуватимуть у центр міста – до площі Галицької – без зупинок. Час відправлення від кожної з цих зупинок – о 07.30, 07.45, 09.15. Вартість проїзду – дві гривні 50 копійок. Автобусом можуть скористатися лише студенти за наявності студентського квитка».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів