Сміттєвози не прибрали у Львові 54 майданчики, – ЛМР

10:30 24 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Заступник міського голови стверджує, що кількість сміття на перевантажувальній станції компанії «АVЕ» на вулиці Північній зросла орієнтовно до шести тисяч тонн.

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 24 липня: «Сьогодні на ранок переповненими сміттям є 52 контейнерних майданчики житлового фонду. Це 4% від загальної кількості майданчиків. Це 12 майданчиків у Сихівському районі, 36 майданчиків у Шевченківському та чотири майданчики у Франківському районі. Також сміття не вивезли з одного контейнерного майданчика закладів охорони здоров’я та одного майданчика закладів освіти.

«Як повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, кількість сміття на перевантажувальній станції компанії «АVЕ» на одного Північній, зросла орієнтовно до шести тисяч тонн. Десять днів тому та станції було накопичено близько чотирьох тисяч тонн», – поінформували також сьогодні, 24 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «З 1 липня цього року вивезення сміття у Львові координує Львівська ОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів