Сім соціально-культурних проектів у Львові отримають фінансову підтримку міськради

13:15 23 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту на сторінці сайту Львівської міськради

Виконавчий комітет ЛМР затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист», яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова, й суми їх спів фінансування.

Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Сім кращих соціально-культурних проектів громадських організацій отримають підтримку від міста на загальну суму 500 тисяч гривень».

«Відповідно до ухвали №130 «Про затвердження Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим» (із змінами) від 4 лютого 2016 року, з 1 до 25 грудня 2017 року тривав прийом документів  на участь у конкурсі соціально-культурних проектів на 2018 рік. За напрямком «Соціальний захист» було подано 20 проектів, що відповідають кваліфікаційним вимогам програми», – поінформували також у міськраді.

«Загальний бюджет проектів за напрямком «Соціальний захист» становить 3 347 446 гривень, очікуване фінансування від Львівської міської ради – 1 068 988 гривень». Подані на конкурс проекти були розглянуті на засіданні конкурсної комісії, а підсумком її роботи стало затвердження рейтингів соціально-культурних проектів. За результатами роботи конкурсної комісії з оцінювання проектів, поданих за напрямком «соціальний захист», були відібрано сім кращих проектів громадських організацій із загальною сумою фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету Львова – 500 000 гривень», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів