«Львівтеплоенерго» знову призупиняє подачу тепла

11:55 21 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: novput.com

Причина – підвищення температури зовнішнього повітря.

Про це інформує сьогодні, 21 жовтня, прес-служба міської ради. Як повідомили їй у «Львівтеплоенерго», це підприємство, зважаючи на чергове підвищення температури зовнішнього повітря більше 10 градусів, призупиняє подачу своїм споживачам опалення.

Стосовно ж оплати за нього, то, зі слів прес-служба міської ради, «приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках». Відтак, «оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне».

А тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У даній формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря та кількість днів, впродовж яких подавали тепло. 

Як інформував «ЩЛ», 10 жовтня, голова Асоціації енергоаудиторів Андрій Цибулько повідомив, протягом нинішнього опалювального сезону мешканці Львівської області переплатять за тепло близько 2,71 млрд. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів