«Львівтеплоенерго» призупинить подачу опалення й гарячої води до 149 будинків

10:20 25 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Відсьогодні, 25 квітня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає роботи з переврізки магістральних трубопроводів на вулиці Коломийській.

Про це повідомили у вівторок у Львівській міськраді. У ній також попередили, що відсьогодні, 25 квітня, у зв’язку з проведенням робіт з переврізки магістральних трубопроводів на вулиці Коломийській буде призупинено подачу тепла і гарячої води до 149 будинків в районі вулиць Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицької, Коломийської та проспекту Червоної Калини.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли: «Ще минулого року ми розпочало роботи по заміні магістральної теплової мережі на перехресті проспекту Червоної Калини, 97 та вулиці Коломийська,1. Ця мережа була збудована у 1982 році. За останні шість років тут відбулося 24 пориви на трубопроводах. Тому було прийнято рішення розробити проект із заміни цього відрізку магістральної теплової мережі».

«За цінами 2014 року вартість робіт по заміні 1575 метрів погонних трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 міліметрів становить 16,3 млн. гривень. Усі трубопроводи вже змонтовано, тому від завтра розпочинаємо роботи з переврізки трубопроводів на вул. Коломийській, щоб ввести теплотрасу у постійний режим роботи. Переврізка і щорічні регламентовані роботи, що пов’язані з гідравлічними випробуваннями мереж, планується завершити до 7 червня», – повідомили також сьогодні, 25  квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів