Львівські аудитори домоглися відшкодування втрат на 3,5 млн. гривень

14:15 21 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Фахівці апарату Західного офісу Держаудитслужби забезпечили в січні й лютому відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 3,5 млн гривень, виявлених під час 17 ревізій фінансово-господарської діяльності установ, підприємств та організацій Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 21 березня, в прес-службі Західного офісу Держаудитслужби, де також розповіли: «Зокрема, за результатами проведених ревізій до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств надійшло майже 288 тисяч гривень та відшкодовано 3,3 млн. гривень незаконних, нецільових витрат та недостач, що допустили підконтрольні об’єкти. Правоохоронним органам передано матеріали 12 ревізій. За матеріалами двох із них розпочато досудові розслідування».

«За допущені порушення семи установам зупинено операції з бюджетними коштами.Окрім того, за недотримання законодавства 34 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Також проведено три державні фінансові аудити діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки, під час яких виявлено неефективні управлінські рішення чи ризикові операції, що призвели до упущення вигод чи непродуктивних витрат на суму 6,1 млн гривень, та порушення законодавства, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 1,7 млн г ривень», – поінформували також у прес-службі Західного офісу Держаудитслужби.

«Об’єктам контролю надано 24 пропозиції, направлені на покращення їхнього фінансового стану. Також завдяки діям аудиторів підприємства отримали додаткових доходів майже на 50 млн гривень. Правоохоронним органам, у відповідь на їхні звернення, передано два аудиторські звіти та 11 інформацій про результати аудитів», – повідомили також у прес-службі Західного офісу Держаудитслужби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів