Львівська ОДА зобов’язала перевізника очистити перевантажувальну станцію

13:20 24 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

В облдержадміністрації запевнили: «Якщо компанія «АVЕ Львів» не встигне прибрати сміття з перевантажувальної станції до 1 серпня, її чекають екологічні санкції, в тому числі й штрафи».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 24 липня: «За час,Є відколи Львівська ОДА вкотре взялась допомагати очищувати від сміття Львів, компанія «АVЕ Львів» спромоглась зменшити кількість твердих побутових відходів на перевантажувальній станції на вулиці Північній лише на 600 тонн. Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка. Відповідно, договір з цією компанією запропонували частково розірвати».

Олег Синютка наголосив: «На сьогодні компанія «АVЕ Львів» не справляється з тими обсягами, які вона має і з тими угодами, які вона підписувала. Тому ми запропонували компанії частково відмовитися і мати тільки той обсяг ринку, де вони мають і технічні, і фінансові засоби. Якщо компанія не встигне прибрати сміття з перевантажувальної станції до 1 серпня, її чекають екологічні санкції, в тому числі й штрафи».

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів