Львівщина отримала субвенцію на пільги й субсидії

16:30 21 червня 2018 р.

Фото до новини

В облдержадміністрації запевнили: «З державного бюджету перераховано Львівської області субвенцію в сумі 355,7 млн. гривень».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили в четвер, 21 червня: «Відповідно до вимог діючого законодавства субсидії громадянам в оплаті за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги надаються за встановленими соціальними нормативами з подальшим їх перерахунком до фактично спожитих обсягів. Станом на 15 червня такий перерахунок здійснили 593 житлово-комунальні підприємства з 688, та визначено обсяг невикористаних субсидій у сумі 451,8 млн. гривень.

«На цю суму зменшено заборгованість бюджету перед енергопостачальними організаціями. Крім цього, 59,5 тисяч одержувачам субсидій, які забезпечили економію в еквіваленті 150 кіловат електроенергії або 100 кубів газу, протягом двох місяців від початку нового опалювального сезону буде спрямовано 36,6 млн. гривень, як це було в 2017 році», – поінформували також в облдержадміністрації.

«З державного бюджету області перераховано субвенцію в сумі 355,7 млн. гривень, яка спрямована підприємствам-постачальникам теплової енергії в сумі 5,1 млн. гривень, природного газу – 346,1 млн. гривень та підприємствам, які надають послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій вивезення побутового сміття і рідких нечистот (ЖЕК, ОСББ, ЖБК) – 4,5 млн. гривень. Це дало можливість погасити заборгованість із згаданих послуг на 55%. Решту заборгованості буде погашено в липні поточного року», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів