«Львівоблавтодор» найближчим часом відремонтує дорогу Дрогобич-Самбір, – ЛОДА

09:40 25 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «Буде проведено регенерацію та розпушування існуючого покриття, що в подальшому буде слугувати основою для влаштування асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з поточного середнього ремонту».

У Львівській облдержадміністрації повідомили напередодні: «Черговою проблемою незадовільного стану доріг на Львівщині, є ділянка автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий від Самбора до Дрогобича. Зокрема, в межах Самбірського району (на ділянці від Самбора до Дрогобича) ДП «Львівський облавтодор» провів ремонтні роботи по ліквідації ямковості ін'єкційно-струменевим методом і методом поверхневої обробки».

«У межах Дрогобицького району в порядку експлуатаційного утримання генпідрядник ДП «Львівський облавтодор» розпочне зі залученням субпідрядних організацій в найближчий час ремонт даної ділянки дороги. Буде проведено регенерацію та розпушування існуючого покриття, що в подальшому буде слугувати основою для влаштування асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з поточного середнього ремонту», – поінформували також в облдержадміністрації

Служба автомобільних доріг працює над оголошенням тендеру на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту ділянки від Самбора до Дрогобича (49+689 км – 78+591 км), загальною протяжністю 28,9 км, який відбудеться найближчим часом», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів