Головні розпорядники бюджету Львівщини отримали за тиждень 64,9 млн. гривень

11:00 24 липня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили, що для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові спрямували 10 мільйонів гривень.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 24 липня: «Упродовж минулого тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів профінансували 64,9 млн. гривень. Зокрема, 10 мільйонів гривень спрямували для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові».

«На проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку скерували 1,8 млн. гривень, на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха – 1,8 млн. гривень, на охорону навколишнього природного середовища – 1,1 млн. гривень, реалізацію обласної програми «Питна вода» – 0,6 млн. гривень, на підтримку народних домів, музеїв, мистецьких шкіл та мистецьких ініціатив – 0,5 млн. гривень, на енергозбереження для населення та для бюджетної сфери – 0,5 млн. гривень, на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному транспорті – 0,4 млн. гривень, на забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії – 0,3 млн. гривень, а на організацію з безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктах – 0,1 млн. гривень. Крім того, на забезпечення санітарно-побутових умов у загальноосвітніх навчальних закладах, покращення їх матеріально-технічної бази, підключення до мережі Інтернет, на облаштування кабінетів предмета «Захист вітчизни» –12 мільйонів гривень, а на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг – 6,1 млн. гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів