Десантники урочисто пройдуть вулицями Львова

15:10 20 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

У суботу, 30 червня, у Львові відбудеться урочиста хода військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади з нагоди повернення із зони бойових дій.

Про це повідомили в середу, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Урочисте проходження військових розпочнеться о 10.00, і закінчиться на площі Ринок окремою церемонією та урочистостями. Участь в заході візьмуть близько 1 тисячі військовослужбовців та їх рідних».

Очільник департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євген Бойко зазначив: «Запрошуємо усіх львів’ян 30 червня урочисто зустріти наших захисників, які повертаються із зони бойових дій, захищаючи нашу державу. 30 червня о 10.00 від місця розташування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади вирушить колона військових за маршрутом: вулиця Стрийська – вулиця Героїв Майдану – вулиця Сахарова – вулиця Коперника – проспект Свободи – вулиця Беринди – площа Ринок, і, власне, на площі Ринок об 11.00 розпочнеться окрема церемонія і зустріч військових».

Євген Бойко доповнив: «В усі періоди нашої історії своїх захисників Україна вітала в особливий спосіб. І ми в такий спосіб хочемо вшанувати захисників, віддячити їм за їх жертовність. Тому запрошуємо львів’ян урочисто долучитися до цих заходів, адже завдяки нашим захисникам ми маємо можливість сьогодні маємо можливість святкувати День Конституції, що буде найближчими днями. Це дуже важливо, щоби львів’яни активно долучилися і вшанували наших захисників. Це наш обов’язок»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів