Антитерористичні навчання триватимуть у Львові три дні

10:10 23 липня 2017 р.

Управління СБУ у Львівській області просить жителів міста з розумінням поставитися до можливих незручностей, пов’язаних з антитерористичними навчаннями.

В управлінні Служби безпеки України у Львівській області повідомили сьогодні, 23 липня: «На території Львова та області у період 23-25 липня під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області проходитимуть навчальні тренування силовиків щодо виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп. Управління СБУ у Львівській області просить жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей, пов’язаних із антитерористичними навчаннями. Усі дії правоохоронців відбуватимуться в рамках Закону України «Про боротьбу із тероризмом» та інших актів чинного законодавства».

Про це поінформували на сторінці управління Служби безпеки України у Львівській областів інтернет-мережі «Facebook», де також закликають: «У разі виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб, просимо мешканців негайно повідомляти у правоохоронні органи області за телефонами102, (032) 2586001 (черговий ГУ Національної поліції) та (032) 2986622, 2616143 (черговий УСБУ)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів