29 людей смертельно травмувалися на об’єктах «Львівської залізниці»

12:10 20 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Львівська залізниця» закликає бути уважними та суворо дотримуватися правил безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «З початку 2018 року через власну необережність та нехтування цими правилами на території Львівської магістралі травмувалося 44 особи. 29 із них – смертельно. За аналогічний період минулого року на об’єктах інфраструктури Львівської регіональної філії було зафіксовано 34 випадки невиробничого травматизму, внаслідок яких загинули 16 людей».

Виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Крот наголосив на нараді керівного складу залізниці: «Травмування сторонніх осіб на залізничних об’єктах – серйозна проблема, яку магістралі складно вирішити самотужки. Тому, поряд із максимальною мобілізацією власних зусиль, необхідно залучати до дієвої співпраці з профілактики невиробничого травматизму правоохоронні органи та громадськість, активізувати інформаційно-роз’яснювальну кампанію з метою популяризації правил безпеки на залізничному транспорті».

«Аналіз причин невиробничого травматизму підтверджує, що абсолютна більшість цих випадків стали наслідком порушення потерпілими «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України». Серед типових порушень – перехід залізничних колій у невстановлених місцях та ходіння по коліях. За п’ять місяців 2018 року під час патрулювання та рейдових перевірок станційних територій і перегонів працівники воєнізованої охорони магістралі виявили 828 порушників правил безпеки на залізничних об’єктах, 793 із них оштрафовано на загальну суму понад 27 тисяч гривень», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці»,

Відтак, у прес-центрі «Львівської залізниці» закликають: «Із метою запобігання травмуванню громадян на об’єктах інфраструктури, для гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, особливо у період літніх перевезень, коли суттєво збільшується кількість людей, що подорожують залізничним транспортом, Львівська магістраль звертається до громадян із проханням бути особливо уважними та обережними, перебуваючи на залізничних об’єктах та поблизу них, суворо дотримуватися правил безпеки, особистим прикладом демонструвати високу культуру поведінки, а також сподіваються на активну та принципову позицію громадськості в питаннях гарантування безпеки та правопорядку в рухомому складі та на об’єктах інфраструктури».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів