«Ярмарок спорту» розпочався у Львові увосьме

14:00 21 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 21 вересня, в спорткомплексі «Динамо» на вулиці Вітовського відбулося офіційне відкриття VIII «Ярмарку спорту».

Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що офіційне відкриття VIII «Ярмарку спорту» відбулося за участю рекордсмена Книги рекордів України та Гіннеса Олега Тягнизуба та чемпіона Всесвітніх ігор, срібного призера Чемпіонату Європи 2017 року в індивідуальній категорії та бронзового призера в командному куміте Станіслава Горуни, який запевнив: «Вітаю усіх, хто прийшов вибрати спорт, який їм до вподоби. Вибирайте, цікавтеся і займайтеся тим, що хочете. І пам’ятайте, що головне – вложити усього себе в ту справу, тоді буде результат».
У міськраді поінформували також: «Цьогорічний Ярмарок спорту об’єднав близько 100 спортивних організацій та стільки ж різновидів спорту. Окрім звичного футболу чи волейболу, відвідувачі познайомляться з маловідомими, але не менш захопливими, корфболом, флорболом, хортингом, бамперболом та іншими іграми, єдиноборствами та спортивними практиками».
«Організатори VIII «Ярмарку спорту» включили в його програму показовий виступ Олега Тягнизуба. У суботу, 23 вересня, о 12.00 в межах «Ярмарку спорту» розпочнуться титульні бої СК «Кіокушинкай карате». Відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах, відвідати лекторій на тему здорового способу життя, а діти зможуть позмагатись за подарунки від спонсорів події. Любителів активного відпочинку очікують більярд, настільний теніс, армреслінг та фехтування. Також на вуличному майданчику відвідувачі зможуть пограти у фризбі, постріляти з лука та спробувати себе у скелелазінні. Родзинкою Ярмарку стане бампербол – футбол у великих надувних кулях, які у декілька разів більші за футбольний м’яч. Кожен охочий зможе весело та з користю для здоров’я провести час», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів