Винниківський «Рух» програв увосьме в сезоні

17:20 21 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Колоса» з Ковалівки в інтернет-мережі «Facebook»

Матч 18-го туру чемпіонату України з футболу в першій лізі в Ковалівці між «Колосом» і винниківським «Рухом» завершився перемогою господарів поля з рахунком 2:1.

Результати «Колоса» і «Руху» в цьому сезоні не можуть асоціюватися зі словом «стабільність», тому від зустрічі цих команд у Ковалівці можна було очікувати чого завгодно. У першому таймі здавалося, що у «Колоса» сьогодні не буде проблем із завданням набрати три очки.

Вже на третій хвилині господарі вийшли вперед – Задоя скористався передачею Соломка з правого флангу і вивів свою команду вперед. «Рух» тут же міг відігратися, але удар Лозового Яшков парирував. У «Колоса» ж міг відзначитися Лисенко, але потрапив в штангу.

Через деякий час досвідчений бомбардир все ж забив свій гол, не зустрівши опір у штрафний суперника. Під кінець тайму «Колос» ледь не довів рахунок до розгромного, але Коропецькому не поталанило забити.

У другому таймі команда Костишина намагалася розвинути свою перевагу, але «Рух» уже надавав більш серйозний опір, і в кінці кінців реалізував свій момент. Вина на пропущеному голі повністю лежить на кіпері «Колоса» Яшкові, який не зумів зафіксувати м'яч після удару Лозового.

Надалі забити могли обидві команди, але рахунок залишився незмінним. «Колос» реабілітується за поразку від «Нафтовика», а «Рух» доводить серію без перемог на виїзді до п'яти матчів.

21 жовтня Перша ліга. 18 тур. Ковалівка, стадіон «Колос». 

«Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Винники) – 2:1

 «Колос»: Яшков, Задоя (Мілько, 83), Лисенко (Бондаренко, 61), Рябов, Семенко, Гавриш, Соломка (Нехтій, 81), Коропецький (Вишняк, 90+1), Зуєвич, Поздеєв, Сахневич

«Рух»: Ільющенков, Вербний, І. Білий (Гурський, 44), Чепелюк, Буй (Макар, 82), Баранець, Заставний, Лозовий (Ткачук, 83), Козловський (Грисьо, 46), В. Білий, Дуць

Голи: Задоя, 3, Лисенко, 40 – Лозовий, 64

Попередження: Дуць, 43, Грисьо, 67

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, в інтернет-виданні «UA-Футбол».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів