«Волинь» прийматиме «Карпати» у Львові

08:20 27 травня 2017 р.

Фото до новини

У суботу, 27 травня, о 17:00 на львівському стадіоні «Україна» розпочнеться поєдинок 31-го туру Ліги Парі-Матч.

У понеділок, 22 травня, стало відомо, що західноукраїнське дербі відбудеться на рідному для «Карпат» стадіоні. Прохання перенести гру 31-го туру Ліги Парі-Матч на львівську «Україну» озвучили номінальні господарі зустрічі.

Згадувати попередній галицько-волинський двобій доводиться з позитивними емоціями. Тоді єдиний, а також перший після повернення з Іспанії, гол забив Олексій Гуцуляк ще в дебюті матчу. Олексій вдало замкнув простріл Гладкого у штрафному майданчику Кичака, тим самим встановивши кінцевий результат протистояння.

Саме з мінімальної поразки від «Карпат» волиняни почали свою безпереможну серію та не змогли набрати жодного турнірного балу до сьогодні. У попередньому турі лучани гостювали у Кропивницькому, де завдяки забитим м’ячам Есеоли та Сітала знову не зуміли зачепитись за очки.

До слова, «Зірка» – одна з небагатьох команд, котра змогла відмітитись у воротах волинян більше одного разу. До цього, як показує статистика, починаючи тим же матчем з «Карпатами», лучани чотири рази зазнавали мінімальної поразки від «левів», «Дніпра», «Ворскли» та «Сталі».

Говорячи про підготовку «Волині» до суботнього поєдинку, то обойма Віталія Кварцяного знову повна. Не зможе зіграти за лучан, хіба що, стадіон, який, безперечно, вболіватиме за рідний «зелено-білий» клуб.

Для «Карпат» попередній тур виявився, м’яко кажучи, невдалим. У домашньому матчі проти полтавської «Ворскли» львів’яни мінімально поступились гостям. Помилка у захисті «зелено-білих» вартувала трьох очок підопічним Олега Дулуба: на 57-ій хвилині гри В’ячеслав Шарпар точним ударом переправив м’яча у ворота Боровика.

Щодо готовності «Карпат», то, за словами капітана львів’ян Ігоря Худоб’яка, «мотивація та бажання перемогти будуть зашкалювати». На жаль, не зможуть допомогти команді Олександр Гладкий та Дмитро Кльоц. Обидва футболісти отримали у тому ж поєдинку з «Ворсклою» по четвертому для себе попередженню та змушені підтримувати хлопців з трибун.

Отож, у суботу, о 17:00 на стадіоні «Україна» розпочнеться поєдинок 31-го туру між луцькою «Волинню» та львівськими «Карпатами». 

Ліга Парі-Матч сезону 2016-2017 років. 31-й тур

«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) 

27 травня. Початок – 17:00. Львів, стадіон «Україна»

Арбітр – Євген Арановський (Київ).

Орієнтовні стартові склади команд (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Волинь»: Марчук, Никитюк, Горопевшек, Логінов, Шаповал, Герасимюк, Тетеренко, Дудік, Романюк, Мемешев, Петров. 

«Карпати»: Боровик, Матвієнко, Дитятьєв, Нестеров, Лобай, Мірошніченко, Вербний, Ксьонз, Голодюк, Худоб’як, Гуцуляк.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів