У Львові завершилися міжнародні змагання пожежників

17:00 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Переможцем ХХХ міжнародних змагань із пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля стала збірна команда України.

У п’ятницю, 26 травня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася урочиста церемонія закриття ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля. Участь у ній взяли, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов, ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності  Михайло Козяр, керівництво територіальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України та профільних вищих навчальних закладів, ветерани пожежної охорони, рідні та близькі загиблих пожежних-героїв Чорнобиля, почесні гості міжнародних делегацій.

Перше місце на міжнародних змаганнях виборола збірна команда України з пожежно-прикладного спорту, на другій сходинці – команда з Києва і на третій – команда з Волині. Цього року участь у змаганнях брали 11 команд з Болгарії, Молдови, Туреччини, Естонії, Волинської, Львівської областей, Києва, збірна команда України з пожежно-прикладного спорту, команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Упродовж трьох днів спортсмени змагалися у підйомі по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафета 4х100 метрів та бойовому розгортанні.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також опублікували фоторепортаж з церемонії закриття навчань. з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів