Авіамодельний чемпіонату світу стартує у Львові

11:05 23 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: afanasy.biz

Біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться мистецько-спортивене шоу, масштабне виконання гопаку, виступ ходулістів та багато іншого цікавого.

«У неділю, 23 липня, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться урочисте відкриття чемпіонату світу з авіамодельного спорту 2017 року. У програмі заходу – мистецько-спортивене шоу, масштабне виконання гопаку, виступ ходулістів та багато цікавого. Початок – о 19:00 на проспекті Свободи (площа перед пам’ятником Тарасові Шевченку)», – повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість змагання в класі радіокерованих метальних моделей вперше в Україні стартують 23 липня на спеціально обладнаному майданчику в селі Великий Дорошів».на Жовківщині. Участь у чемпіонаті візьмуть 127 учасників із 33 країн світу.

За словами начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрія Майбороди, цей чемпіонат – прецедент в історії українського авіамодельного спорту, адже настільки масштабний у цій галузі захід на Львівщині проведуть вперше. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

«22 раунди чемпіонату світу – це довгий п’ятиденний марафон, під час якого спортсмени зосереджені та економлять свої сили. Найбільш яскрава боротьба за звання чемпіона світу розгорнеться під час фіналів 29 липня, де 12 найкращих пілотів та восьмеро юніорів з усього світу розкриють усі таємниці та випробують свої вдачу», – поінформували також у Львівській ОДА.

«Чемпіонат світу – це також командна боротьба, де країну представляють троє дорослих пілотів і стільки ж юніорів. Збірна команда України-2017 є одним із фаворитів цьогорічного чемпіонату Управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів