Спецпризначенці врятували футболістів від розлючених львівських фанів

10:10 21 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: kurs.if.ua

Фани намагалися «розібратися» з футболістів спершу в Івано-Франківську, а потім – ще й на дорозі біля Сокільників.

Приблизно сотня львівських вболівальників намагалися, за їхніми словами, «поговорити» з гравцями футбольного клубу «Карпати» після невдалого для команди матчу з івано-франківським «Прикарпаттям», у якому вони поступилися з рахунком 2:1. Щоб не допустити бійки, автобус команди щільно оточили нацгвардійці і поліцейські в бронежилетах і з палицями.
Окремі вболівальники поводилися провокативно – нецензурно лаяли поліцію. «Це не твоя команда, ідіть звідси!» – пробували прорватися до автобуса «Карпат» вболівальники.
Правоохоронці відтіснили фанів від автобуса. На місці керівник управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець і заступник начальника ГУ Нацполіції в області Ігор Баб'юк. З правоохоронцями розмовляли представники львівських ультрас. Однак від автобуса ті не відійшли.
Врешті, вболівальники відступили і сховалися від дощу під дерева. Представники ультрас повідомили вболівальникам, що про щось домовилися з гравцями, однак про що саме – не уточнювали.
За кілька хвилин з підтрибунних приміщень вибігли футболісти ФК «Карпати» і швидко сіли в автобус, який негайно виїхав з території стадіону у супроводі автомобілів і кордону поліції. Про це повідомили в івано-франківському інтернет-виданні «Kurs.if.ua».
Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» розповіли, що фани «Карпат» зупинили його автобус на трасі в Сокільниках у Пустомитівському районі, щоб з’ясувати вияснити причини програшу в Івано-Франківську. Однак очевидці цього інциденту викликали поліцію.
Але патрульні не зуміли вгамувати вболівальників, відтак, викликали поліціянтів-спецпризначенців, після чого автобус із футболістами відправили в супроводі правоохоронців на базу «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів