Медики шпиталізували у Львові юних тенісистів

17:30 17 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ty.mk.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Дітям проведено увесь спектр необхідної медичної допомоги, здійснено усі аналізи крові, приписано відповідний питний режим і прогнозується, що до кінця дня 17 січня вони будуть виписані з лікарень і зможуть продовжити участь у змаганнях».

В управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації в середу, 17 січня: «У Львові під егідою Мінмолодьспорту України відбуваються всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед найсильніших юних спортсменів (2006 року народження та молодших, категорія міні-кадети). Серед учасників особистих змагань – представники Львівської, Волинської, Одеської, Тернопільської, Чернівецької, Дніпровської, Хмельницької, Харківської областей та Києва. Загалом у двох ігрових залах Львівського ДІМП «Містопроект» та Львівської ДЮСШ № 1 змагаються 47 хлопців та 31 дівчинка».

«У середу, 17 січня вночі в приватній квартині будинку на вулиці Залізничній у Львові отруїлися газом члени спортивної команди з Києва, з поміж яких – п’ятеро юних спортсменів (двоє дівчат та троє хлопців) віком від семи до дев’яти років та троє дорослих (один тренер та двоє батьків) віком 36, 40 та 44 років. Усі постраждалі були госпіталізовані в медичні заклади Львова», – поінформували також в облдержадміністрації.

«З-поміж трьох дорослих одна людина відмовилася від госпіталізації, а двом іншим в обласній клінічній лікарні проведено сеанс гіпербаричної камери й виписано з лікарняної установи. Юні спортсмени знаходяться під спостереженням медиківу Львівській МДКЛ та Львівській ОДКЛ з легким ступенем отруєння газом й їм нічого не загрожує. Дітям проведено увесь спектр необхідної медичної допомоги, здійснено усі аналізи крові, приписано відповідний питний режим і прогнозується, що до кінця дня 17 січня вони будуть виписані з лікарень і зможуть продовжити участь у змаганнях. Разом з госпіталізованими дітьми є їхні батьки та тренери», – повідомили також в управлінні фізичної культури та спорту Львівськоїї обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів