Львівські «Карпати» втретє поспіль зіграють у гостях

10:20 21 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: footboom.net

Матч 13-го туру чемпіонату України з футболу в прем’єр-лізі між полтавською «Ворсклою» й львівськими «Карпатами» розпочнеться в суботу, 21 жовтня, о 19:30

В інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли про сьогоднішню гру цієї команди:

«У суботу, 21 жовтня, львівські «Карпати» зіграють у Полтаві проти місцевої «Ворскли». Для команди Сергія Зайцева цей поєдинок стане третім поспіль, проведеним за межами домашнього стадіону. 

Волею календаря «леви» змушені були провести відразу три гостьових протистояння за маршрутом Харків-Кропивницький-Полтава. Грою з «Ворсклою» «Карпати» завершують виїзну серію і вже наступної неділі на «Україні» прийматимуть «Динамо». Своєю чергою, команда Василя Сачка два попередні тури також провела на виїзді.

Минулого тижня львів’яни протистояли кропивницькій «Зірці» і були близькими до того, щоб здобути перемогу. Протягом всього поєдинку «Карпати» володіли ініціативою, створили ряд небезпечних моментів, однак пробити Євгена Паста їм не вдалося. Разом з тим, можна зробити висновок, що пауза в прем’єр-лізі, яка була зумовлена матчами збірної, однозначно пішла на користь команді Сергія Зайцева.

Що стосується «Ворскли», то вона свій попередній матч провела у Харкові, де протистояла «Шахтарю». Підопічні Сачка продемонстрували класний футбол і примусили понервувати чемпіона. Завдяки дублю Юрія Коломойця гості змогли відігратися з 0:2, проте наприкінці зустрічі таки пропустили і повернулися додому без очкових здобутків. 

У матчі першого кола на «Україні» господарі поступилися з рахунком 1:3 і прагнутимуть реабілітуватися за поразку. Варто зауважити, що у складі полтавської команди виступає відразу четверо екс-карпатівців: Богдан Шуст, Андрій Ткачук, Микола Матвієнко та Гегам Кадимян. За «Карпати» грає Сергій Мякушко, останньою командою якого була саме «Ворскла».

Якщо брати до уваги турнірну таблицю, то можна відзначити, що суботній поєдинок стане двобоєм команд з протилежних полюсів – полтавці розмістилися на третій сходинці, а «Карпати» знаходяться на 11-му місці. Однак історія «зелено-білих» дербі свідчить про те, що кожне нове протистояння обіцяє бути безкомпромісним і цікавим. 

Прем'єр-ліга. Матч 13-го туру «Ворскла» (Полтава) – «Карпати» (Львів). 21 жовтня. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського. Початок – о 19:30. 

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ). Асистенти арбітра: Олександр Жуков (Харків), Віталій Сухін (Одеса). Четвертий арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ). Делегат ФФУ – Михайло Калита (Миколаїв). Спостерігач арбітражу – Олег Зубарев (Слов’янськ, Донецька обл.)

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Ворскла»: Ткаченко, Даллку, Чижов, Чеснаков, Сапай, Скляр, Кравченко, Ребенок, Шарпар, Кадимян, Коломоєць.

«Карпати»: Підківка, Нестеров, Кортеджано, Федецький, Мірошніченко, Голодюк, Худоб’як, Ксьонз, Мякушко, Ді Франко, Гладкий.

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів