Львівські «Карпати» стартують у третьому колі чемпіонату України

10:15 18 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

«Олександрія» прийматиме в неділю, 18 березня, о 14:00 львівські «Карпати» в першому турі третьому колі чемпіонату України з футболу.

Для «зелено-білих» це буде перший двобій у гостях в рамках змагання у другій шістці. Напередодні протистояння на Кіровоградщині варто відзначити декілька статистичних моментів.

В останніх трьох поєдинках «Олександрія» не пропускає (перемога над «Маріуполем» з рахунком 1:0 і дві нульові нічиї із «Зіркою» та «Чорноморцем»). Що стосується «Карпат», то вони навпаки не можуть відзначитися у трьох турах поспіль. Львів’яни також розійшлися «нулями» з «Чорноморцем» і двічі програли з ідентичними 0:3 «Шахтарю» та «Олімпіку».

У минулому турі команди постраждали через неоднозначні суддівські рішення, тому в недільній грі Володимир Шаран та Олег Бойчишин не зможуть використати гравців атакувальної лінії. Артем Сітало був вилучений в поєдинку з «Чорноморцем», а Леонід Акулінін побачив перед собою червоне світло у зустрічі з «Олімпіком».

У рамках регулярної частини УПЛ команди зіграли між собою дві гри. Спочатку на «Україні» команди не визначили сильнішого – 0:0. А в матчі другого кола олександрійці святкували перемогу. В рідних стінах вони забили «Карпатам» три голи, не пропустивши при цьому жодного разу.

Варто зауважити, що «Олександрія» востаннє зазнавала поразки на «Ніці» ще у серпні, коли полтавській «Ворсклі» вдалося забити єдиний гол у зустрічі. Своєю чергою, «Карпати» востаннє вигравали за межами дому в жовтні. Серед дійових осіб знову «Ворскла» – класний штрафний Сергія Мякушка приніс «левам» мінімальну перемогу над полтавцями.

«Олександрія» пропускає вкрай мало і її оборона є однією з найкращих в чемпіонаті. Більше того, в семи останніх домашніх матчах майбутній суперник «Карпат» пропустив лише один гол. Востаннє воротарі олександрійців витягали м’яч із сітки на домашній арені ще у жовтні в протистоянні з «Вересом». Чи зможуть карпатівці погіршити статистику «Олександрії», дізнаємося у неділю.

Прем'єр-ліга 2017/2018. Матч 24-го туру

«Олександрія» – «Карпати»

18 березня. Початок –14:00. Олександрія. КСК «Ніка»

Арбітр – Володимир Новохатній (Київ). Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Ярослав Трехліб (Дніпро). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Делегат ФФУ – Сергій Шебек (Київ). Спостерігач арбітражу – Сергій Цимбал (Суми).

Дискваліфіковані: Сергій Сітало («Олександрія») – Леонід Акулінін («Карпати»).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Олександрія»: Паньків, Бухал, Гітченко, Пашаєв, Бацула, Банада, Протасов, Грицук, Старенький, Полярус, Пономар.

«Карпати»: Шевченко, Федецький, Сандохадзе, Нестеров, Гуцуляк, Вербний, Карраскаль, Ді Франко, Швед, Санчес, Мякушко.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів