КДК ФФУ вимагає додаткові пояснення від львів’ян і донеччан

14:00 15 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: xsport.ua

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України відклав рішення щодо матчу між «Карпатами» та «Олімпіком» на своє наступне засідання.

Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України (ФФУ) не прийняв ніякого рішення по матчу між львівськими «Карпатами» і донецьким «Олімпіком», який був перерваний через снігопад. За словами секретаря КДК Ігоря Грищенка, «рішення відкладене до наступного засідання КДК через те, що багато питань залишаються спірними і незрозумілими. КДК вимагає додаткових пояснень від клубів».
Ігор Грищенко розповів: «Матч «Карпати» – «Олімпік» був зупинений арбітром через форс-мажорні обставини, про що свідчать записи в рапорті. Сьогодні на засіданні були представники обох клубів і надали письмові пояснення по справі. Також було заслухано позицію Прем'єр-ліги, але з урахуванням того, що багато питань залишаються спірними і незрозумілими, КДК прийняв рішення вимагати додаткові пояснення від клубів і винести вердикт по матчу на наступному засіданні».
Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, в інтернет-виданні «Xsport.ua». Як інформував «ЩЛ», перший тайм матчу «Карпати» – «Олімпік» 18-го туру української прем’єр-ліги завершився з рахунком 1:1, але арбітр зустрічі Катерина Монзуль не вивела команди на поле після перерви через те, що газон львівського стадіону «Україна» вкрився снігом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів