«Карпати» зазнали першої поразки в сезоні

19:00 23 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Тренер львів’ян Серхіо Наварро через травми не міг розраховувати на Ксьонза, Грисьо та Кортеджано.

«Карпати» й «Ворскла» зіграли в неділю, 23 липня, на стадіоні «Україна» в рамках другого туру української прем'єр-ліги. Перемогу здобула команда Сачка – 3:1.

З перших хвилин за «Карпати» дебютував захисник Олександр Осман. Вже колишній оборонець «Карпат» Микола Матвієнко теж вийшов у стартовому складі своєї нової команди. Тренер львів’ян Серхіо Наварро через травми не міг розраховувати на Ксьонза, Грисьо та Кортеджано.

На другій хвилині Чачуа ледве не відкрив рахунок, але стійка врятувала гостей. Момент полтавчан завершився голом – Ребенок подав на голову Шарпару, а В’ячеслав скинув під удар Коломойцеві! Хвилин через десять «Карпати» розпочали позиційну атаку, яка завершилася розрізним пасом Худоб'яка на уругвайця Рібаса – 1:1. За десять хвилин до кінця першої половини Ребенок змарнував чудовий шанс, програвши дуель Мисаку.

На старті другого тайму Аркес втратив м’яча, і помилкою іспанця сповна скористався Шарпар. У компенсований час Одарюк після розіграшу штрафного встановив остаточний рахунок. У наступному турі на «Карпати» очікує зустріч з «Динамо». Команда Сачка чекатиме на візит Зірки.

Про це повідомили сьогодні, 23 липня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість в інформаційному центрі ФК «Карпати» опублікували статистині дані сьогоднішнього матчі

«Дркгий тур, 23 липня, «Україна», Львів, 6 893 глядачі, сонячно. +27°С

Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон). Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Олександр Холодинський (Лозова, Харківська область).  Четвертий арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська область). Делегат ФФУ – Тарас Клим (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу – Михайло Овчар (Калуш, Івано-Франківська обл.).

«Карпати »: Мисак, Мірошніченко, Нестеров, Перейра, Осман (Лобай, 79), Аркес Бласко, Голодюк (Карраскаль, 57), Кльоц, Худоб’як, Чачуа (Дебелко, 62), Рібас.

Запасні: Підківка, Бусько, Ткачук, Гуцуляк.

Головний тренер – Серхіо Наварро.

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Скляр, Кадимян (Одарюк, 73), Кулач (Кравченко, 59), Шарпар, Чеснаков, Матвієнко, Коломоєць (Загорулько, 83), Даллку, Ребенок.

Запасні: Ткаченко, Остапенко, Ткачук, Сапай.

Головний тренер – Василь Сачко.

Голи: Рібас, 17 – Коломоєць, 5, Шарпар, 49, Одарюк, 90+1.

Попередження: Перейра, 66, Аркес Бласко, 90+3 – Чеснаков, 14, Шарпар, 61, Скляр, 82, Одарюк, 86».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів