«Карпати» завершать першу частину чемпіонату матчем із «Волинню»

08:05 11 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

У разі перемоги львів’яни обійдуть свого луцького суперника й, відповідно, піднімуться на щабель вище у турнірній таблиці.

Заключною домашньою грою «Карпат» першої частини чемпіонату стане матч 21-го туру Ліги Парі-Матч, котрий на західній Україні більше відомий під назвою галицько-волинське дербі. У разі перемоги львів’яни обійдуть свого луцького суперника та, відповідно, піднімуться на щабель вище у турнірній таблиці.

Від останньої зустрічі карпатівців із «Волинню» відбулися чимало змін в обох колективах. На чолі львів’ян працює вже новий тренер, а Віктор Хомченко, який ще торік виступав за «Волинь», тепер носить зелено-білу футболку. 

Минула зустріч двох команд із сусідніх областей переможця не виявила. На гол Сергія Петрова, у кінці зустрічі точним ударом відповів Ігор Худоб’як, котрий і встановив мирову.

20-й тур Ліги Парі-Матч для «Карпат» та «Волині» закінчився з однаковим рахунком. Щоправда, коли львів’яни святкували перемогу у рідних стінах над «Олександрією» (1:0), то лучани на домашньому «Авангарді» мінімально поступились донецькому «Шахтарю». Цікаво, що матчем раніше волиняни зустрічались з тією ж «Олександрією», тоді підопічні Володимира Шарана не залишили жодного шансу гостям з Луцька, завдавши нищівної поразки 6:0.

Гра з «Шахтарем» та, як наслідок, заключний рахунок 0:1, вкотре довела, що команда Віталія Кварцяного може якісно налаштуватися на принциповий матч, яким, без сумніву, буде і зустріч з «Карпатами». Варто відзначити і те, що донеччани не використали чимало гольових епізодів, однак і оборона «Волині», на пару з голкіпером Недільком, грала самовіддано та відчайдушно. 

Щодо «Карпат», то львів’яни підходять до дербі у відмінному настрої. Після перемоги над гостями з Олександрії, команда Олега Дулуба готується до другого поспіль домашнього матчу на «Арені Львів».

Півзахисник «зелено-білих» Дмитро Кльоц зазначав.: «Це буде галицько-волинське дербі, такі поєдинки завжди принципові для нас. Будемо виходити на поле тільки за перемогою, аби знову потішити рідних уболівальників».

Варто згадати і вдалі дебюти-повернення Олександра Гладкого та Олега Голодюка. Зокрема, останнього відзначили журналісти, «запросивши» Голодюка у збірну туру й пояснивши: «На «Арену Львів» повернулися старі-добрі часи – Голодюк зриває овації стадіону після чергового підкату».

Щодо Гладкого, то Сашко вже показав нестримне бажання якнайшвидше відзначитись забитим голом за «Карпати». Форвард активно діяв в атаці, мало не зубами чіпляючись за кожен м’яч та у потрібні моменти допомагав колегам по команді в захисті. 

Під питанням участь у суботній грі Павла Ксьонза. Як зазначалось раніше, перед матчем з «Олександрією» півзахисник отримав незначне ушкодження, та от чи встиг відновитись до гри з волинянами – дізнаємось мабуть безпосередньо перед початком поєдинку.

Тож можна не сумніватися, що на уболівальників чекатиме справжня битва, поступатися в якій ніхто не буде. Початок матчу на стадіоні «Арена Львів» заплановано на 17:00.

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 21-го туру. «Карпати» (Львів) – «Волинь» (Луцьк)

11 березня. Початок – 17:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Олександр Іванов (Макіївка). Асистенти арбітра: Олександр Марчик, Тарас Клименко (обидва – Київ). Четвертий арбітр – Ігор Пасхал (Херсон).

Директор матчу ФФУ – Владислав Тіпанов (Київ). Спостерігач арбітражу – Сергій Лисенчук (Київ).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Карпати»: Боровик – Матвієнко – Дитятьєв, Нестеров, Лобай – Зубейко – Кльоц, Вербний – Голодюк, Худоб’як – Гладкий.

«Волинь»: Неділько, Шаповал, Никитюк, Логінов, Романюк, Чепелюк, Тетеренко, Горопевшек, Дудік, Мемешев, Діденко.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів