Футбольна збірна України здобула путівку на ЧЄ-2024 - варіанти літа

23:46 26 березня 2024 р.

Фото до новини

26 березня у Вроцлаві у фінальному поєдинку плей-оф національна збірна України перемогла національну збірну Ісландії.

Про цей матч інформує DailyLviv.com. Перший тайм виграли ісландці - 1:0 (Альберт Гудмундссон, 30 хвилина). У другому таймі українські футболісти забили двічі. Відзначилися голами Віктор Циганков (54 хвилина) і Михайло Мудрик (84 хвилина) - 2:1. 

У фінальному турнірі Євро-2024, що відбудеться влітку у Німеччині, Україна зіграє у групі Е з Румунією, Словаччиною і Бельгією. Дві команди, які посядуть перше-друге місця, вийдуть в 1/8 фіналу. До них долучаться збірні, які матимуть чотири найкращі треті місця з усіх шести груп. 

За попередніми підрахунками навіть одна перемога у груповому турнірі може дати путівку у 1/8 фіналу.

Якщо збірна України посяде третє місце, котре увійде до числа чотирьох найкращих, то в 1/8 фіналу українські футболісти зіграють проти переможця групи В (Іспанія, Італія, Хорватія, Албанія) або групи С (Англія, Данія, Сербія, Словенія).

Друге місце у групі Е виведе нашу команду на збірну, яка посяде таке ж місце у групі D (Франція, Нідерланди, Австрія, Польща). Перше місце у групі Е виведе на ту третю команду з груп A, B, C, D, якій вдасться увійти до четвірки кращих.

26 березня ще дві збірні також здобули путівки у фінальний турнір ЧЄ-2-24, зігравши фінальні поєдинки у пле-оф. Грузія перемогла Грецію - 0:0 (4:2 за пенальті), а Польща - Вельс - 0:0 (5:4). 

Календар матчів збірної України у групі Е:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів