ФК «Львів» отримає суперника в 1/8 фіналу Кубка України 27 вересня

14:30 22 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

У середу, 27 вересня, о 12:00 у Будинку футболу в Києві розпочнеться жеребкування 1/8 Кубка України сезону 2017-2018 років, у якому візьмуть участь 16 команд – 10 переможців третього попереднього етапу, до яких приєднаються шість команд прем’єр-ліги.

Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Федерації футболу України, де також поінформували: «Базовий день проведення матчів – 25 жовтня. Команди, які братимуть участь у 1/8 Кубку України: «Шахтар» (Донецьк), «Динамо» (Київ),  «Олімпік» (Донецьк),  «Зоря» (Луганськ),  «Олександрія» (Олександрія),  «Чорноморець» (Одеса),  «Ворскла» (Полтава),  «Сталь» (Кам’янське),  «Маріуполь» (Маріуполь),  «Верес» (Рівне),  «Арсенал-Київ» (Київ),  «Десна» (Чернігів),  «Прикарпаття» (Івано-Франківськ),  «Дніпро-1» (Дніпро),  «Львів» (Львів) і «Таврія-Сімферополь» (Сімферополь Буде організовано пряму трансляцію на сторінці ФФУ у «Facebook».
Як інформував «ЩЛ», ФК «Львів» вийшов у 1/8 фіналу Кубка України завдяки перемозі з мінімальним рахунком над СКК «Демня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів