Авіамоделісти виборюватимуть на Жовківщині «Кубок Львова пам’яті Дмитра Годзенка»

08:24 27 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На аеродромі в селі Туринка в Жовківському району змагатимуться за «Кубок Львова пам’яті Дмитра Годзенка» близько 20 екіпажів авіамоделістів з Одеської, Донецької, Луганської, Дніпровської, Харківської, Житомирської та Львівської областей.

Львівщину представлятимуть 27-28 травня на змаганнях в селі Туринка в Жовківському району авіамоделісти Сергій Маркелом (в класі F3R) та Антон Макаренко (в класах F3D та F3R). Змагання відбуватимуться в класі радіокерованих гоночних моделей.

Урочисте відкриття змагань відбудеться в суботу, 27 травня 2017 року о 10.00. Польоти спортивних моделей триватимуть до 18.00.

Про це повідомили в прес-службі Лобласної державної адміністрації, де також нагадали, що львів’янин Дмитро Годзенко, який загинув 31 березня 2016 року під час мінометного обстрілу в селі Зайцеве в Донецькій області, працював у метрологічному центрі «Нафтогазу на посаді головного інженера», був активним учасником Революції Гідності, а в січні 2015 року добровольцем записався в лави Збройних Сил України. 21 березня 2016 року Президент України підписав наказ про нагородження його орденом «За мужність» III ступеня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів