Синоптики попередили львів’ян про різке похолодання

10:00 23 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У міськраді запевнили: «Працюватимуть додаткові пункти обігріву».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 23 лютого: «За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 24-27 лютого на Львівщині очікується різке знищення температури повітря. У Львові в приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб у будинку №3а на вулиці Кирилівській щодня без вихідних продовжує діяти пункт обігріву, який забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг. А в разі температури мінус 10° і нижче працюватимуть додаткові пункти обігріву».

У міськраді також поінформували: «У зв’язку з надходженням холодної арктичної повітряної маси, 24-27 лютого на Львівщині очікується зниження температури повітря. Зокрема, 24 лютого вночі – 10-15°, місцями – 18-20° морозу, вдень – 5-10° морозу, 25 лютого вночі – 13-18°, місцями – 21-23° морозу, вдень – 8-13° морозу, 26 лютого вночі – 16-21°, місцями – 24-27° морозу, вдень – 10-15° морозу, 27 лютого вночі – 14-19°, місцями – 22-25° морозу, вдень – 8-13° морозу».

«Уже близько восьми років у Львівському центрі обліку функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому люди, котрі опинились на вулиці, можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти та змінити одяг. Також у Центрі  щоденно з 9.00 до 20.00 год. працює пункт обігріву. Він забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг. Щодня його послугами користується 2-6 осіб», – розповіли також у міськраді.

«Під час зниження температури до мінус 10 градусів будуть відкриті додаткові пункти обігріву. Зокрема, в робочі дні з 09.00 до 18.00 працюватиме пункту обігріву у приміщенні благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації» в будинку №56 на вулиці Личаківській», – повідомили також у міськраді.

«За потреби роботу пункту обігріву організують у робочі дні, з 08.00 до 17.00 на території ЛКП «Старий Львів» у будинку №15 на вулиці Сербській  у Галицькому районі Львова. Цей пункт обігріву може розмістити до 25 людей», – поінформували також у міськраді.

«Додатково організують роботу пункту обігріву у приміщенні Комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» у будинку №163а на вулиці Городоцькій. Він працюватиме в робочі дні з 09.00 до 18.00. ці пункти будуть забезпечені гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування», – розповіли також у міськраді.

«Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб закликають усіх бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян у будинку №3а на вулиці Кирилівській. Його телефони – 233 14 79 та 233 10 49», – повідомили також у міськраді.

«Небайдужих просять допомогти – хто має змогу, може приносити у Центр теплий одяг – светри, штани, куртки та взуття середніх розмірів, особливо – чоловіче, бо тут у ньому завжди є потреба, білизну, шкарпетки, тощо. Речі можна приносити в будинок №3а на вулиці Кирилівській (бічній вулиці Шевченка)», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів