Синоптики попередили львів’ян про пориви вітру

18:00 10 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що в суботу, 11 листопада, вранці та вдень на території Львівської області й Львова очікуються місцями пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Про це повідомили в п’ятницю, 10 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У суботу, 11 листопада, синоптики прогнозують у Львові хмарну погоду з проясненнями, часом – дощ. Вітер – південно-західний  з переходом на західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-5° тепла, вдень – 6-8° тепла».

«12 листопада синоптики прогнозують вночі без істотних опадів, а вранці та вдень часом – дощ. Вітер –південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень 4-9° тепла», – поінформували також у міськраді.

«13 листопада у Львові прогнозують часом дощ. Вдень подекуди – з мокрим снігом. Вітер – південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 2-7° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів