ДСНС застерегла про ожеледицю на дорогах Львівщини

09:45 17 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України закликають водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

У Львівському обласному управлінні ДСНС опублікували сьогодні, 17 грудня, «Попередження про ожеледицю на дорогах». У якому застерегли: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області 17 грудня – хмарно з проясненнями. – Місцями невеликий сніг. Вітер – північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вдень – від 3 морозу до 2 тепла. На дорогах – ожеледиця».
«Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає до водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів