ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

09:50 14 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, у суботу, 14 жовтня, на території Львівської області очікуються пориви вітру 15- 20 метрів за секунду.

У прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України опублікували сьогодні, 14 жовтня, «Штормове попередження». В якому поінформували: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, 14 жовтня на території області – хмарна погода з проясненнями. Вітер – північно-західний 7-12 метрів за секунду, вдень місцями – пориви 15- 20 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 11-16° тепла».
Про це повідомили сьогодні, 14 жовтня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також закликають дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо – під час перебування на вулиці, намагатися не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів