Всеукраїнську Раду Церков і релігійних організацій очолив Комендант

17:58 10 березня 2024 р.

Фото до новини

Старший єпископ Церкви адвентистів сьомого дня в Україні Станіслав Носов склав повноваження голови ВРЦіРО.

Про це повідомила Всеукраїнська Рада Церков, пише DailyLviv.com.

7 березня 2024 року в Києві за головуванням Старшого єпископа Церкви адвентистів сьомого дня в Україні Станіслава Носова відбулося засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО). В засіданні взяли участь глави та уповноважені представники церков та релігійних організацій України, представники Державної служби з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС) та експерти. 

Перший заступник голови ДЕСС Віктор Войналович поінформував членів ВРЦіРО про стан державно-конфесійних відносин в Україні та відповів на питання, у тому числі щодо законопроекту про  про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій (реєстр.номер 8371), щодо низки актуальних питань діяльністі релігійних організацій в умовах воєнного стану, тощо.  

Під час засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) 7 березня відбулася зміна головуючого. На цій посаді Станіслава Носова, старшого єпископа Церкви адвентистів сьомого дня в Україні, на наступні пів року змінив Григорій Комендант, президент Українського Біблійного товариства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів