У Львові стартував Форум місцевого самоврядування

10:15 22 березня 2018 р.

Фото до новини

22 березня у Львові розпочався Форум місцевого самоврядування, де близько 250 учасників впродовж двох днів активно дискутуватимуть та вирішуватимуть питання у сфері місцевого самоврядування.

Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цьогоріч це вже шостий Форум місцевого самоврядування, що має на меті напрацювати рекомендації у сфері місцевого самоврядування, які стосуватимуться підвищення ролі та посилення спроможності органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави в цілому. Під час форуму буде сформовано резолюцію, яку скерують у центральні органи влади».

«Цього року організатори та експерти дискутують на такі теми – «Темп реформи децентралізації в Україні. Що бракує: бажання, грошей чи просвітництва?»; «Територіальна організація органів виконавчої влади - взаємодія з органами місцевого самоврядування»; «Централізація у медичній сфері: переваги та недоліки вибору шляхів реформування»; «Роль програми «U-LEAD» з Європою у процесах децентралізації та можливості для потенційних українських партнерів»; «Електронні сервіси та розумні технології для ефективного розвитку міст та об’єднаних територіальних громад»; «Місцеве самоврядування для зміцнення України: реалії та можливості? »; «Практики управління фінансами для розвитку міст»; «Агломерації як території розвитку»; «Спроможні громади та потенціал мешканців до громадотворення»; «Інтегрований розвиток міста та неформальне планування: Підходи. Досвід. Виклики»; «Стратегії для великих та малих міст, об'єднаних громад: чи можливий прорив?», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів