Свободівці ініціюють позачергову сесію Львівської облради через сміття

16:35 22 березня 2017 р.

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді закликала голову ради зібрати позачергову сесію у зв`язку з критичною ситуацією із вивезенням побутових відходів у м. Львові та Львівській області.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».
 
Звернення з цього приводу та проєкт рішення сесії зареєстрував 22 березня 2017 року голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Олег Панькевич.

Фракція, зокрема, пропонує заслухати інформацію Львівської обласної державної адміністрації про заходи для розв’язання критичної ситуації з вивезенням твердих побутових відходів у місті Львові та Львівській області, дати оцінку роботі адміністрації з цього питання.

У проєкті рішення також пропонується доручити Львівській обласній державній адміністрації розробити та подати на розгляд обласної ради програму поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області. 

Нагадаємо, 21 березня 2017 року на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася проголосувати за пропозицію фракції ВО «Свобода» заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові. Ініціатива свободівців не набрала необхідної кількости голосів.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів