Садовий і депутати від «Самопочі» знехтували сесією Львівської міськради

13:10 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Фракція Андрія Садового в ЛМР «вмила руки» від голосування щодо будівництва житла на Цитаделі.

Про це повідомив у четвер кореспондент «Львівського порталу». За його словами, фракція «Самопоміч» залишила сьогодні, 21 червня, сесію Львівської міської ради, оскільки її представники обурились через образливі заяви депутата від «Свободи» Андрія Карбовника. Причому депутати від «Самопочі» залишили сесію міськради ще до затвердження порядку денного, в якому – повторний розгляд питання щодо будівництва житла на території Цитаделі.

На початку засідання сесії у фракції «Самопоміч» заявили, що її депутати обурені образливими і некоректними висловами у їхній бік депутата Андрія Карбовника ще під час минулого пленарного засідання, яке відбулося 7 червня. Відта,к фракція закликала обмежити виступи свободівця під час наступних кількох сесій міськради, а згодом взагалі покинула залу.

Після цього у сесійній залі оголосили перерву, голови депутатських фракцій вирішили не призупиняти роботу, однак розібратись з цією ситуацією доручили комісії з питань депутатської діяльності. Водночас, депутати міськради Львова наголосили, що, покинувши сесію, фракція «Самопоміч» та міський голова самоусунулись від прийняття важливих рішень, зокрема, щодо подолання чи неподолання вето Андрія Садового на будівництво житла на території львівської Цитаделі. Сьогодні на сесії міської ради Андрія Садового також немає.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів