Лендлорди Львівської міської ради

21:14 13 листопада 2017 р.

Фото до новини

Першу позицію серед депутатів із найбільшою площею землі у ЛМР зайняла депутатка від ВО «Свобода» Мар’яна Батюк. Загальна площа земельних ділянок, що належать сім’ї депутатки становить 6,5 га.

Про це інформує "Чесно".

Минулого року Мар’яна Батюк не згадала у своїй декларації про жодну із ділянок землі, що належать її сім’ї, хоча усі 6,5 га сім’я набула ще декілька років тому:

 - Моя мама зараз набуває права на цю земельну ділянку, тобто вона поки оформлює документи, це дуже довгий процес, - каже Батюк.

Другу позицію посів депутат від “БПП” Остап Доскіч, який володіє 4,8 га землі. Загалом у власності сім’ї є 14 земельних ділянок. Порівнявши е-декларацію депутата з минулорічною декларацією, ми виявили 6 земельних ділянок, про які депутат не згадав торік, їхня сумарна площа становить 1,7 га. Хоча згідно із е-декларацією всі земельні ділянки депутат надбав ще у 2015 році та раніше.

Третім серед лендлордів став Роман Іванців, депутат від “Громадянської позиції”. Загалом площа земельних ділянок, що належать депутату, залишилась незмінною порівняно з паперовою декларацією за 2015 рік. Депутат володіє 7 земельними ділянками у Львові та області загальною площею 3,8 га.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів