Канцелярія Дуди погодилася на ініційоване Порошенком надзвичайне засідання

15:48 9 листопада 2017 р.

Канцелярія президента Польщі

Канцелярія президента Польщі
Фото: polradio.pl

Глава кабінету президента Польщі Кшиштоф Щерський запевнив, що він позитивно сприйняв пропозицію української сторони у справі проведення найближчим часом зустрічі Консультативного комітету президентів Польщі та України.

Про це повідомило сьогодні, 9 листопада, «Польське радіо», яке також зазначило: «Зустріч повинна допомогти прояснити найновіші рішення та події у польсько-українських відносинах. З польського боку Кшиштоф Щерський є співголовою Консультативного комітету президентів Польщі та України. Канцелярія президента Польщі «переказала адміністрації президента України інформацію про готовність до прийняття» Щерським у Польщі українського співголови Комітету спільно з делегацією».

«Як наголосили у президентській канцелярії, це буде «наступна, після найновіших візитів до України віце-прем’єра польського уряду Пйотра Ґлінського та міністра закордонних справ Вітольда Ващиковського, нагода для представлення українській стороні очікувань щодо найважливіших питань польсько-українських відносин». «Президент Анджей Дуда сподівається також на особисті кроки президента Петра Порошенка у контексті актуального стану двосторонніх відносин», – наголосили у Варшаві», – зазначено також у повідомленні «Польського радіо».

«Польське радіо» також нагадало: «Усереду, 8 листопада, прес-секретар президента України Святослав Цеголко поінформував, що у зв’язку з напругою у відносинах між Варшавою та Києвом президент Порошенко ініціює надзвичайне засідання Консультативного комітету президентів України та Польщі».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України ініціюв надзвичайне засідання з приводу заяв поляків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів