21 квітня НАЗК заслухають у комітеті ВР і запитають про «Народний фронт»

22:06 18 квітня 2017 р.

Фото до новини

21 квітня у Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції відбудуться слухання про діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі на тему: «Кому вигідний саботаж роботи НАЗК та зрив е-декларування? Як рухається процес призначення аудиторів НАБУ? Чи допоможе знизити рівень корупції в державі зміна виборчого законодавства?» повідомив народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Віктор Чумак.

Він пообіцяв представникові руху «Чесно», який зауважив на прес-конференції, що НАЗК не реагує на порушення «Народного фронту» у використанні бюджетних коштів, поставити це питання на комітетських слуханнях.

- Попрошу, щоб ваше питання було поставлено і щоб Рябошапка (ЩЛ.- член НАЗК Руслан Рябошапка) дав відповідь, де реакція на ваші запити щодо фінансування «Народного фронту», - сказав Віктор Чумак.

Віктор Чумак вважає, що аудит партій, які працюють з державними коштами, змінить партійну інфраструктуру.

- Керівники партій, які не подали звіту або подали його з серйозними порушення, притягнуті до відповідальності. Є партії, які припиняють своє існування, бо не можуть подавати віповідні звіти і не проходять аудит. Це - нормальний процес, бо в Україні не може бути майже 400 партій., - наголосив Віктор Чумак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів